Sportsbegivenheder i 2023 vi næste ikke kan vente på

Endnu er herligt sports år, med en hel masse spændende sportsbegivenheder i alle mulige sportsgrene melder sin ankomst. Tre VM afholdes i Danmark i 2023. Uden for Danmark afholdes  der andre VM og andre af de helt store begivenheder. Faktisk er der ikke en eneste måned på året,  hvor der ikke er spændende sport at glæde sig til.  

Store sportsbegivenheder i Danmark 

I Danmark er der især tre store begivenheder at se frem til. Der er hele tre VM som bliver afholdt på  dansk jord. Det gælder VM i Badminton, VM i Dart og VM i håndbold for kvinder. Alle tre  begivenheder der helt sikkert kan udløse spændende betting bonusser og andre fordele, på de  danske og udenlandske betting sider.  

VM i Badminton 

Danmark har en badmintonspiller i særklasse. Victor Axelsen er forsvarende vinder af OL, EM og  VM i badminton. Derfor er der ekstremt store forventninger til dette års VM i badminton som  afholdes i Royal Arena i København. Spændingen stiger ydereligere frem til d. 21 August og frem  til den endelige afslutning d. 28 August.  

Badminton har altid været en populær sportsgren i Danmark, derfor er denne, første af de tre VM på  dansk jord i 2023 noget der ses ekstra meget frem til.  

VM i Dart 

Endnu et VM bliver afholdt på dansk jord i løbet af 2023. Den franske roulette er stadig meget populær, men den kan ikke måle sig med VM i Dart. VM i Dart bliver afholdt i Blue Water Dokken i Esbjerg i perioden fra d. 26 til d. 30 September. Det er første gang at VM i Dart bliver afholdt på  dansk jord. 

VM i kvindehåndbold 

VM i håndbold for kvinder bliver afholdt i både Danmark, Norge og Sverige. Skisport stil og udstyr bliver der nok ikke brug for, selv om begivenheden løber af staben i årets sidste måned. VM i  håndbold for kvinder bliver afholdt fra d. 30 November til d. 17 December i 2023. I Danmark  kommer det til at foregå i Sydbank Arena i Kolding og Jyske bank Boxen i Herning.  Kvindehåndbold er blevet en stor sportsgren i Danmark, derfor er netop denne begivenhed også en  der ses frem til med spænding. 

Andre store begivenheder i 2023 

Ud over de begivenheder der finder sted i Danmark, er der selvfølgeligt et hav af andre spændende  sportsbegivenheder, som man kan glæde sig til at følge med i, i årets løb. Herunder får du et lille  udpluk fra den store buket af herlige sportsbegivenheder, som du kan glæde dig til i 2023. 

VM i håndbold for mænd 

Som du kan læse herover afholdes kvindernes VM i håndbold, blandt andet i Danmark. VM i  håndbold for mænd bliver dels afholdt i Polen og dels i Sverige. Det sker allerede i Januar 2023, nærmere bestemt fra d. 12 til d. 29 januar.  

VM i fodbold for kvinder

Qatar var rammen om VM i fodbold for mænd. Argentina kom ud med pokalen og kan kalde sig  verdens bedste til fodbold, fra nu af og helt frem til næste VM i fodbold for mænd. Kvinderne har deres VM til gode. Slutrunden bliver afholdt i Australien og i New Zealand fra d. 10  Juli til d. 8 August 2023. Danmark er med til dette VM, med et stærkt og stabilt hold. Om de når  frem til selv slutrunden, kan kun tiden svare på. De indledende runder er endnu ikke begyndt, så det  er svært at svare på noget som helst på forhånd. 

VM i landevejscykling 

Dette VM i landevejscykling foregår i og omkring byen Glasgow i Skotland. Løbet bliver kørt fra d.  6 August og frem til d. 13 August 2023. 

Tour de France 

Tour de France er af mange kaldt de hårdeste cykelløb. Nogen anser det også for det egentlige VM i  cykling. I 2023 afholdes Tour de France fra 1. Juli til d. 23 Juli. Det betyder at det ikke er ret lang  tid før det egentlige VM, som mange af de samme cykelryttere er med i. I 2023 starter det  traditionsrige cykelløb i Bilbao, i den spanske del af Baskerlandet.  

Nogen vil muligvis erindre at Tour de France i 2022 begyndte i Danmark, hvor de tre første etaper  blev kørt.  

I Tennis verdenen er der de fire klassiske begivenheder 

Grand Slam består af Australien Open, French Open, Wimbledon og US Open. Det er de fire mest  betydningsfulde indenfor tennis. At vind bare en af de fire er stort. At vinde Vimbledon er meget  stort, at lave en Grand Slam er helt vanvittigt stort.  

De fire forskellige tennis turneringer, spilles på forskellige underlag, hvilket har stor betydning for  udfaldet af turneringen. Nogen spillere er bedst på grus, andre på græs og så videre.  

Australien Open  

Australien Open er den første af de fire turneringer der spilles i 2023. Australien Open spilles fra d.  16 til d. 29 Januar 2023. Det underlag der spilles på i Australien Open er Plexicushon, som minder  meget om hardcourt. Plexicushon giver et hurtigt tilbageslag og tager ikke farten af bolden. 

French Open  

French Open er nummer to i rækken af turneringer i 2023. French Open spilles fra d. 28 Maj til d. 5  Juni 2023. French Open spilles på grus, som faktisk er både svært, uforudsigeligt og gør bolden  langsommere.  

Wimbledon 

Wimbledon er den tredje turnering. Wimbledon spilles fra d. 3 til d. 16 Juli 2023. Her spilles der på  græs. Græs minder hverken om grus, hardcourt eller Plexicushon. Mange mener at græs er det  eneste rigtige underlag at spille tennis på. Andre hælder til grus, som også er den ene af de to  oprindelige underlag. 

US Open  

US Open er den sidste og dermed den afgørende turnering i årets Grand Slam. US Open spilles fra  d. 28 August til d. 10 September 2023. US Open spilles på hardcord.