Imponer dine venner med insider viden fra NFL

Det er hele 206 dage siden at NFL 55 endte med et brag og nu er verdens mest sete sportsbegivenhed sat i gang igen. Du har måske endda opdaget, at det i år er TV2 der igen sender kampene på skærmen.

Hele verden rundt sidder fans med på sidelinjen, når de amerikanske hold sætter kamp ind om at vinde titlen som årets vinder og du skal da selvfølgelig også være med. Men hvis du gerne vil oddse, så er det ret relevant at du har den fornødne viden om hold, spillere og hvad der ellers er sket på sidelinjen siden sidste sæson.  

Spil på dine favorithold og spillere 

Der er mange måder at vinde lidt ekstra til pengepungen, når du sidder online og følger med. Hvad end du er til Norske slots eller ønsker at spille på dine favorithold i NFL, så er der rige muligheder for at sætte sin stemme.

Du kan følge med på sidelinjen hele vejen, både online og når TV2 ruller NFL over skærmen for at se om du ikke skulle kunne få jackpots på din satsning. Inden du begiver dig ud i de store spil, så må du dog vide lidt omkring spillet, holdene og de forskellige spillere, for meget er sket i off-season. 

Hold øje med tradings 

Det er bestemt ikke sikkert at de favoritter du plejer at sætte din lid til, er på samme hold som gjorde sig gældende sidste år. Det er ikke helt unormalt, at der bliver skiftet en hel del rundt inden sæsonen for alvor går i gang, hvor der er tradings på højkant.

Blandt andet kan det siges, at der for i år gør sig gældende, at den populære quarterback Russel Wilson, efter 9 sæsoner i Seahawks er tradet til Denver Broncos. Khalil Mack er tradet fra Chicago Bears til Los Angeles Charges, fortsat som linebacker og makkerparret i Green Bay, verdens bedste quarterback Aaron Rodgers og Davante Adams har brudt op, hvoraf sidstnævnte er skiftet til Las Vegas Raiders. 

Hold nøje øje med udviklingen 

Der er blevet trænet hårdt efter sidste års Superbowl og alle hold melder klar til kamp. I mellemtiden er der sket en hel del på de forskellige hold, med nye spillere, nye konstellationer og endda også skandaler på sidelinjen der har fået betydning for de forskellige hold og deres teammates. Normalt forholder det sig således, at holdende kun bliver endnu bedre i takt med at sæsonen spilles og teamdynamikken med nye kendte ansigter bliver forbedret.

Du skal derfor holde godt øje undervejs, hvis du skal have en chance for at følge med, for NFL er ikke noget man kommer sovende til. Imponer dine venner, ved at have læst op på alle de vigtigste insider-informationer omkring NFL og flot dig med resultater du egentlig godt havde set komme, fordi du ikke blot har lænet dig tilbage i sofaen og nydt kampene på skærmen.