Sport i TV i dag- Dagens TV-oversigt

Vil du undgå at gå glip af dagens sportsbegivenheder på TV? Så er her en god guide med det mest populære sport i TV netop nu. Oversigten indeholder populære sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, ishockey og meget andet.

© TVsporten.dk – Sport i TV

Hvor kan se du se sport? Hvem har rettighederne?

Når du vil se sport på dit TV i dag, er det ofte spredt ud på en masse traditionelle TV kanaler og et hav af sportsstreaming-tjenester.

Du vil ofte opleve, at mange af de samme ligaer og turneringer altid bliver sendt på den samme kanal.
Den største grund til dette er, at det kræver særlige og ofte meget dyre rettigheder, at at sende sport i TV. Men hvem har hvilke rettigheder? Og hvor kan du se de største sportsbegivenheder? Det har vi lavet en guide til herunder.

Fodbold i tv

  • EM i fodbold 2021

Dr1, Tv3 Max, Tv3 sport og Tv3+

  • Premier League

6’eren, Tv3 Max og Tv3+

  • Superliga

9’eren, Eurosport 2, Tv3 Max, Tv3 sport og Tv3+

  • Champions League

Tv3 Max, Tv3 sport og Tv3+

  • Europa League

6’eren, 9’eren og Eurosport 2

  • La Liga og Serie A

De danske rettigheder til den bedste fodbold serie i henholdsvis Italien og Spanien er ejet af streamingtjenesten Strive. Du kan dog se enkelte kampe på Tv2 Play sport.

Håndbold i TV

Langt de fleste håndboldkampe bliver vist på Tv2 og Tv2 Play sport. Dette gælder både for VM og EM i håndbold. Dette gælder også for både Herre og Dame håndboldligaerne i Danmark. Du kan dog se Tysk håndbold og Champions League håndbold på Tv3 Max og Tv3 sport.

Se også: Håndbold i TV – Dagens program.

Tennis i TV

  • Australien Open

Eurosport 1 og Eurosport player

  • Wimbledon

Tv2 og Tv2 Play sport

  • French Open

Eurosport 1 og Eurosport player

Se også: Tennis i TV – Dagens program.

Hvilke streamingtjenester kan jeg se sport på?

Der findes efterhånden en del streamingtjenester online, som du kan se sport på. Vi har udvalg tre af disse, hvor du kan se en masse forskelligt sport i tv i dag.

Viaplay Sport

Hos Viaplay Sport kan du se tennis, håndbold, fodbold, golf og mange andre sportsgrene. Herudover kan du også se nogle af de bedste sportsdokumentarer nogensinde, så hvis du er vild med en god sportsfilm eller -serie, så er Viaplay lige noget for dig.

Viaplay sport koster 289 kroner og med dette abonnement behøves du stort set aldrig at se sport i tv – du kan nemlig se det hele online. De sender blandt andet de helt spore fodboldligaer og -turneringer som Champions League, Premier League, Bundesliga og Superligaen.
Hvis du er til kampsport eller motorsport, så findes dette også i stor stil hos Viaplay. Og hvis du betaler 319 kroner om måneden, så får du også adgang til deres film og serier.

TV2 Play

Hvis du har et abonnement til TV2 Play sport, så kan du se en masse live sport, og du kan altid gense de helt store kampe, når du har lyst. Af sport på tv tilbyder TV2 Play langt det meste. Her kan du se tennis, cykelsport, fodbold, Le Mans og meget andet.
De har et stort udvalg, og så udsender de endda spændende interviews med personer i sportsverdenen, så du kan komme med ind i denne verden af seje sportsfolk.

Eurosport Player

For kun 129 kroner om måneden kan du streame fodbold på Eurosport Player. Denne streamingtjeneste promoverer sig selv på, at du altid kan live streame topfodbold. Og det må siges at være sandt. Hos Eurosport Player finder du alt fra Nations League til Champions League og alt det ind i mellem. Det er dertil en af de billigste abonnementer, som giver adgang til sport i tv online.

Så ligegyldigt, om du vil se fodbold på tv eller en anden sportsgren, så kan du finde det på en af disse streamingtjenester. Du kan selvfølgeligt også kigge en gang mere på vores oversigt øverst på siden, hvor du kan se alt sport i tv i dag.


Læs også om sportsnyheder online

Går du glip af en kamp, eller skal du afgøre et væddemål med endelige beviser, kan du også læse sportsnyheder online.

Du finder alt hvad der er værd at læse om resultater, kampreferater, kommentarer og forskellige andre spændende opdateringer.

sportnyt.dk, kan du let og hurtigt danne dig et overblik over de ting der sker indenfor sport – med særlig vægt på fodbold nyheder – både i Danmark og udlandet.

I transfer perioden er det også det helt oplagte medie at bruge for at holde helt styr på de nye handler og forhandlinger, der kan have indflydelse på dit hold – hvad enten det er i Fantasy League eller ude i virkeligheden.