Tennis nyheder

Her finder du de vigtigste nyheder indenfor tennissporten. Vi guider og leverer de nyeste tennis nyheder. Se aktuelle tenniskampe i TV her.

Se live verdensranglisten for kvinder og mænd her (disse opdateres under igangværende turneringer:
WTA Live Rankings
ATP Live Rankings

Seneste tennisnyheder

Tennis nyhederne her på sitet omhandler de vigtigste kampe inkl. highlights, interviews, reaktioner og resultater.

Tennis har en stor plads i mange danskeres hjerter. De fleste danskere er bekendt med navne som Kenneth Carlsen, og især Caroline Wozniacki, der længe var nummer 1 på ranglisten i damesingle. Derfor følger vi selvfølgelig alle de danske tennisveteraner, men også særligt de nye spirende talenter og alle de udenlandske stjerner og topkampe.

I dag har vi i Danmark kæmpe store tennishåb i både Clara Tauson og Holger Rune (Holger Vitus Nødskov Rune).

Læs om WTA nyheder

Mens tennissæsonen for kvinder står på, dækker vi den tæt. WTA, som organisationen kvinderne spiller under hedder, er organisation for mere end 2.500 spillere fra over 100 nationer.

De kæmper imod hinanden til over 50 forskellige events i løbet af året, og fire grand slams, for at få en del i præmiepengene, der tæller et beløb på over 850.000.000 kr. Men i modsætning til andre sportsgrene som fodbold, hvor trofæer og præmiepenge er det eneste der tæller, er der med tennis også stor prestige i, at være højt placeret på ranglisten.

Tennis verden har ranglister hos både kvinder og mænd, hvor organisationerne bag turneringerne, giver spillerne point alt efter deres placeringer i de forskellige events og grand slams. Jo flere point du kæmper dig til, jo højere kommer du på ranglisten.

Kvinderne er ikke underrepræsenteret i tennis

I modsætning til andre sportsgrene som fodbold, hvor kvinderne er ekstremt underrepræsenteret i medierne, præmiepenge og fans, er kvinderne og mændene i tennis langt mere lige.

Navne som Serena- og Venus Williams er lige så store som Roger Federer og Rafal Nadal, hvilket gør sporten meget interessant at se for begge køn.

Og i modsætning til andre populære sportsgrene, er det i tennis gentagende gange sket, at professionelle kvinder har slået professionelle mænd i den samme sport. Det vil man ikke se i sportsgrene som fodbold, hvis holdene er på samme professionelle niveau, da mændene typisk er langt stærkere fysisk, og dermed har en klar fordel over for kvinderne.

Vi dækker også ATP og DTF

Foruden alle de kvindelige events, dækker vi også mændenes events, som ATP står for, og de danske events som DTF – Dansk Tennis Forbund – står for. Dette tæller blandt andet de danske landsholdskampe

Lidt mere om tennis

Tennis er en populær sport mange steder i verden og vi har da også en af de bedste tennisspillere i Danmark, Caroline Wozniacki. Hun har tidligere ligget nummer 1 på verdensranglisten blandt de bedste tennisspillere i hele verden. Du vil kunne læse de seneste tennisnyheder om bl.a. Caroline Wozniacki og Roger Federer, når de drager verden rundt for at spille de største tennisturneringer.

Der bliver både spillet single, double og mix-double for både mænd og kvinder i mange af de store turneringer. Det sker ofte, at nogle af de mindre gode spillere på papiret slår nogle af de helt store stjerner og disse nyheder, vil du naturligvis også kunne læse her på siden.

Der er rigtig mange præmiepenge i tennis og det er ikke uhørt, at de største tennisstjerner på både mænd og kvindesiden tjener over 100 millioner danske kroner årligt. Dertil kommer deres mange sponsorater fra nogle af de største sportsmærker, som f.eks. Nike og Adidas. Nogle gange sker det, at vores danske kvindelig tennisspiller Caroline Wozniacki, har indgået en ny aftale med en sponsor og disse spændende seneste nye sponsorater, vil du også kunne læse nærmere om på vores side. Dette gælder naturligvis kun for de allerstørste tennisstjerner på både mænd og kvindesiden.

Tennis er en hård og meget krævende sport og det kræver sin mand og kvinde, at kunne spille på det allerhøjeste niveau i mange år i træk. Derfor sker det også på et eller andet tidspunkt, at de bedste tennisspillere stopper deres nuværende karriere, fordi de ikke ser dem selv længere spille på et topniveau eller pga. af skader. Især skader kan hurtigt sætte en stopper for karrieren. Både for de ældre og erfarne tennisspillere, men også for de ellers lovende tennisspillere, der havde en lang og god karrierer i vente foran dem.

Det kan være nogle af de lidt mindre gode nyheder, hvis det er ens yndlings tennisstjerne, der vælger at stoppe sin karriere, men uanset hvad kommer dette stop på et eller andet tidspunkt for alle aktive sportstjener og dette er ikke kun i forbindelse med tennis, men også andre hårdt fysiske krævende sportsgrene, såsom fodbold, håndbold, basketball og ishockey.

Hold derfor øje med vores side og blive opdateret med de seneste sportsnyheder om tennis og dine yndlings tennisspillere. Der sker konstant noget nyt og der bliver dagligt spillet tenniskampe overalt i verden, da der hele tiden er store turneringer med mange præmiepenge til de vindende tennisspillere verdenen over. Du vil ikke gå glip af de seneste nyheder, hvis du elsker tennis og holder af sporten både ind og ude for banen.