Poker nyheder

Pokerspillets historie har efterhånden mange år på bagen. Texas Hold’em som er den mest udbredte form for pokerspil, fik sit helt store gennembrud i år 1970, hvor World Series of Poker begyndte. Her blev poker vist på tv og havde folks store interesse i og med at man kunne se spillerenes kort og derfor på forhånd vidst, hvad de forskellige spillere sad med. Derfor er poker også blevet et enormt populært spil.

Gruppe af pokerspillere hygger

Lidt om poker

Udover Texas Hold’em poker findes der også andre former for pokerspil, heriblandt Omaha og 5 Card Draw, som især er blevet rigtige populært at spille online på Pokerstars, som er den største platform for de mange professionelle pokerspillere og hobbyspillere.

Der bliver hver dag spillet utallige er pokerturneringer verden over og spiller man online på eksempelvis Pokerstars, er der konstant turneringer man kan deltager i døgnet rundt. Nogle med et større buy-in end andre og ofte med en pengepræmie, der er minimum dobbelt så stor som dit buy-in, så turneringen er profitabel, hvis du går hen og vinder den. Spiller man om søndagen vil der være den største og velkendt online turnering Sunday Million, hvor der er garanteret en præmiepulje på over 1 million dollars. Flere af de danske pokerspillere spiller hver søndag denne turnering og det er ikke uhørt, at den kan varer i mere end 12 timer og det kræver virkelig en god koncentration.
Derudover bliver der også spillet større turneringer i Europa, hvor blandt andet de danske pokerspillere drager Europa tyndt for at spille de mange forskellige turneringer. Blandt de største er EPT, som står for European Poker Tour, hvor der i løbet af året, er pokertuneringer i flere af de største byer i Europa og ligeledes med nogle store og eftertragtet pengepræmier. En sådan stor offline turnering varer over flere dage, hvor man ofte ser spillerne, der når finalebordet har siddet flere dage og spillet op til 12 timer i træk.

De største offline turneringer som f.eks. EPT eller World Series of Poker, er ikke turneringer for hobbyspilleren, men store highroller turneringer til de professionelle pokerspiller. Der vil ofte være tale om buy-ins på hvad der minimum svarer til 15.000-20.000 DKK og det er nok de færreste hobbyspillere, der med respekt for sig selv ikke, vil gamle så mange af deres egne penge medmindre de har et talent for poker og ved hvad de laver.

Du vil derfor på siden her, kunne følge med i de største pokerturneringer både online og offline events fra bl.a. EPT turneringerne i Europa, så du hele tiden er opdateret, hvis du har en interesse for poker.