Tennis i TV

Tennis hører til en af de mest afholdte sportsgrene, som både kvinder og mænd følger med i. Det er sporten, hvor de personlige præstationer for alvor får kamp til stregen, og det er sporten, der er kendt for at afholde nogle af de mest afgørende og nervepirrende dueller mellem de absolut bedste tennisspillere i verden.

I Tv-guiden herunder finder oplysninger om de mest interessante tenniskampe. Både hvad angår sendetid, kanaler og tennisturneringer.

© TVsporten.dk – Tennis i TV

Følg med i tenniskampe i dag fra alle de ikoniske turneringer

Australian Open, US Open, French Open og ikke mindst Wimbledon. Du kender dem alle sammen. De mest elskede, ikoniske og udødelige tennisturneringer, som du også kan følge med i på TV, mobilen eller tabletten. I dag har du de mest frie og fleksible muligheder for at se dine favorittennisspillere, uanset hvor du befinder dig.

Vi holder hver især af forskellige turneringer. Mens nogle foretrækker at følge med i kvindernes tennis, er der andre, som er til tennis hos mændene. Uanset hvilke mesterskaber du vil følge med i, så kan du nyde underholdningen og spændingen, hvor end du befinder dig.

Få de bedste oversigter over tennis i TV

Hverdagene er hektiske, og det er ikke altid, du når at få tjekket de aktuelle tenniskampe, før du tager afsted på job. Når du bruger Sportnyt.dk som din foretrukne TV-guide, får du frihed til at kunne opdatere dig om sendetider og turneringer, når du har en ledig stund. Læs også vores Tennis nyheder her.

Tennis TV-guiden er effektivt og hurtig at indlæse på din smartphone eller computer, så du får styr på, hvornår du skal have tændt for dine sportskanaler.

Du kan let og smidigt navigere rundt blandt alle de forskellige TV-guides, så du også kan følge med i fodbold, håndbold eller cykelløb.