Håndbold nyheder

Hold dig opdateret med de vigtigste håndbold nyheder herunder.

Se også det aktuelle TV-program for håndbold i TV her.

Læs om hvad der er nyt indenfor håndbold

Ligesom i forbindelse med enhver anden sportsgren, er der god grund til at holde sig opdateret på de seneste udviklinger indenfor tophåndbold. Her på siden får du muligheden for at være den skarpeste håndboldfan i stuen, når der bliver tændt for kampen derhjemme. Uanset om det kommer til de seneste opdateringer omkring skadesfravær, transfers, nederlag eller sejre, vil du være den første til at vide besked. Og dette er tilmed yderst enkelt at opnå, da du kan få dit nyhedsfix fra én enkelt side. Både i ind- og udland sker der hele tiden noget nyt ind for håndboldverdenen, så hvis du ikke har fået fulgt med i nyhedsstrømmen i blot et par dage, kommer du immervæk hurtigt bagud.

Læs om herrehåndbold

Vi bringer de mest essentielle nyheder vedrørende herrehåndbold hele dagen lang, så du altid er klar over, hvordan den nuværende situation ser ud for de enkelte herrehold. Altså kan du læse dig klog på samtlige ligaer og turneringer, uanset om du er mest interesseret i håndbold nyheder fra 888ligaen, øvrige europæiske ligaer eller den evigt spændende Champions League. Du vil dermed aldrig være i tvivl, såfremt eksempelvis Skjern fortsætter en lang sejrstribe, GOG henter en ny profil, eller Aalborg er ramt af skadesproblemer.

Læs om kvindehåndbold

Vi er ligeledes garant for at bringe håndbold nyheder fra de største kampe og turneringer indenfor kvindehåndbold. Der er således ingen grund til at være i mørket omkring de allernyeste udviklinger. Akkurat ligesom i forbindelse med herrerne, kan du læse nyt fra den danske topliga, HTH Go Ligaen, de øvrige danske eller europæiske topturneringer eller Champions League. Derfor er det ganske nemt at være ekspert på kvindehåndbold, også selvom du har begrænset tid til at læse nyheder i hverdagen.

Læs om EM og VM-håndbold

Lige såvel som du kan følge herre- og kvindehåndbold på klubplan, er der rig mulighed for at følge med i nyheder på landsholdfronten. Her på siden sørger vi nemlig for at linke til de vigtigste håndbold nyheder fra de forskellige landsholdslejre i løbet af både kvalifikationen og slutrunderne i henholdsvis EM og VM. På den måde kan du bevare overblikket over enhver slutrunde og dermed få mere ud af oplevelsen foran TV-skærmen.

Nyheder om håndbold fra Danmark og udland

Hvad end om du primært er interesseret i nyheder om dansk håndbold, udenlandsk håndbold eller en blanding, bringer vi det hele. Der er derfor ingen grund til at følge nyhedsstrømmen på nogen som helst anden platform – vi bestræber os netop altid på at dække hele spektret.

Lidt mere om håndbold

Håndbold er en holdsport og blev opfundet i Danmark tilbage i slutningen af 1800-tallet. En kamp består af to hold af hver 7 spillere på banen, hvor 6 af dem er markspillere og hvert hold har en spiller inde på målet. Herefter gælder det om, at score i modstanderens mål. Håndbold er især en populær sport i Danmark, hvor den er blevet opfundet og du vil på denne side, kunne læse om de seneste håndboldnyheder både fra Danmark, men også fra udlandet. I udlandet har vi flere af de bedste håndboldspillere i henholdsvis Tyskland, Spanien og Frankrig.

Sker der et spillerskift for en af de bedste håndboldspillere fra en klub til en anden, vil du kunne læse om denne nyhed her på vores side, da vi stræber efter at være først. Vi har gode kontakter i både ind- og udland og derfor vil vi også kunne levere de sidste nye håndboldnyheder hurtigst muligt.

Hvert år er der også enten EM eller en VM slutrunde for de mandlige eller kvindelige håndboldspillere. Disse slutrunder er meget intense og kan være rigtig spændende at følge med i, hvis man godt kan lide og interessere sig for håndbold. Det kan dog ofte være svært, at følge med i samtlige kampe, der bliver spillet hver dag eller sågar i en slutrunde og derfor har vi lavet denne sektion med de seneste håndbold nyheder, så du hele tiden også kan være opdateret med de seneste kampe og resultater.

Går man på arbejde som de fleste af os gør i hverdagene i løbet af ugen, kan det ofte være svært, at få tid til at se alle kampe og følge med i hvordan det går alle hold under f.eks. en slutrunde. Vi vil også skrive, hvor og hvad tid du kan følge de danske håndboldspillere under en slutrunde, da deres kampe ofte bliver sendt på henholdsvis DR1 og TV2, som er de største tv kanaler, vi har i Danmark.

Der bliver også hvert år kåret ”verdens bedste håndboldspiller” for både mænd og kvinder. Det er en kæmpe nyhed og især hvis man er dansker, da flere danskere igennem tiden, har været kåret til verdens bedste håndboldspiller. Det kræver dog en helt særlig præstation igennem et helt år, at få denne titel på sig og noget alle håndboldspillere drømmer om.