Fodbold nyheder

Fodboldnyheder fra både Danmark og udlandet

football

Her får du de seneste nyheder inden for fodboldens verden. Vi er altid klar med de nyeste resultater og informationer, så du kan følge med, hvor end du befinder dig.
Du finder altid de nyeste fodbold nyheder, der løbende opdateres. På den måde kan du nemt holde dig ajour og få et overblik over de seneste nyheder blandt spillere og klubber.

Læs om de største fodboldbegivenheder

Du har her mulighed for at læse om de største fodboldbegivenheder, hvad end det drejer sig om EM, VM, OL, nationale eller internationale fodboldturneringer.

Vi giver dig et indblik i udviklingen i de største nationale ligaer herunder blandt andet: Premier League, Ligue 1, Bundesligaen, Serie A og La Liga. Du finder alt fra kampenes højdepunkter til portrætter af profilerne til kommentarer og analyser af kampene. Du kan hurtigt og nemt finde resultater og stillinger for dine favorithold eller gå i dybden med artiklerne om strategier, taktiske beslutninger og nye kontrakter.

Vi giver dig selvfølgelig også seneste nyt, tabeloversigter og kampdetaljer fra Champions League og andre internationale turneringer. De nervepirrende slutrunder og finaler bliver dækket og fulgt op på. Vi kigger på fodboldeksperternes kommentarer og vurderinger af spillernes præstationer og kampenes udfald.

Alle de store kampe og begivenheder følger vi med stor passion, og serverer alt dette for dig, så du kan være med der, hvor det sker.

Læs om det nyeste inden for VM Fodbold

Vi giver dig selvfølgelig alle nyhederne, store som små, om VM 2018 i fodbold, når verdens største turnering i fodbold er tilbage igen efter fire år. Vi følger VM-slutrunden i Rusland til sommer på tæt hold og rapporterer både om det danske landsholds rejse samt de resterende landes resultater.

Følg med her og få kampprogram for hele turneringen, de seneste resultater og alt det man som ægte fodboldentusiast vil elske at læse om VM.

Gå ikke glip af noget når fodboldfesten går i gang og verdens bedste fodboldspillere sparker bolden i mål.

Fodbold nyheder fra Superligaen

Følg med i de seneste nyheder fra den danske Superliga. Uanset om du følger Brøndby, FCK, FC Midtjylland eller et af de øvrige hold fra Superligaen, er vi på forkant med nyheder, resultater og daglige rapporter fra klubberne.

Vi følger kampene fra start til slut og giver dig holdopstillinger, detaljeret information om hjørnespark, scoringer, boldbesiddelse, m.m. Du får kort sagt al nødvendig information om alle kampe – lige fra en enkelt detalje i en nedrykningskamp til de heftige lokalderbyer, hvor stemningen mellem rival klubberne og deres tilhængere er ekstra intens.

Fodbold nyheder fra resten af verden

Du kan følge alle de internationale fodbold nyheder fra de seks fodboldaktive verdensdele lige her. Vi har det brede perspektiv og opdaterer resultater, kampprogrammer og stillinger i de respektive nationers ligaer.

Hvad end det er Africa Cup of Nations, VM for klubhold eller bare små og store begivenheder, så dækker vi det hele døgnet. På den måde har du alle muligheder for at følge med i den store fodboldverden, være bredt orienteret og få din fodboldpassion tilfredsstillet.

Fodbold nyheder i døgndrift