Cykling i TV – TV guide til dine favorit cykelløb.

Holder du ligesom tusinder af andre danskere af cykelløb? Og vil du være sikker på aldrig at gå glip af de bedste cykelprogrammer i fremtiden?

Her har vi samlet de skarpeste oversigter til dig, så du nemt og hurtigt kan få overblik over aktuelle cykelløb i TV og hvornår du skal have tændt fjernsynet eller streame på mobil eller tablet.

© TVsporten.dk – Cykling i TV

Cykling på TV samler nationen, og der køres utalige interessante løb og etaper i løbet af året. Det kan være sin sag selv at skulle have styr på både tidspunkter, kanaler og afholdelse af løb.

Cykelløb på TV fra ind- og udland

Tour De France, DM på landevej, EM i linjeløb, kvindecykling, Paris-Nice. Du kender dem sikkert alle sammen. Der findes en masse forskellige mesterskaber og løb, som afvikles enten hvert eller hvert andet år.

I fremtiden behøver du ikke at bekymre dig for, om du er kommet til at gå glip af én eller flere af dine favoritløb- eller mesterskaber. Hos Sportnyt.dk sørger vi for løbende at opdatere oversigten, så den til enhver tid er ajourført.

Som cykelentusiast er du helt sikkert bekendt med, at Paris-Nice var det sidste løb, der blev afviklet planmæssigt, før den verdensomspændende Corona-krise brød ud.

Krisen og Covid19-pandemien har vendt op og ned på afviklingen af kampe, løb og turneringer og dermed også sendetider for cykling i TV.

Få det bedste overblik over cykling i dag

Hvilket cykling program du er til, afhænger 100% af individuelle præferencer. Mens nogle er til de danske eller nordiske løb, er der andre, som foretrækker at følge med i de ikoniske og verdenskendte cykelløb, som afholdes hvert år.

Uanset hvilet cykling program og løb du foretrækker at følge med i, kan du planlægge din kalender på bedste vis med de bedste og mest overskuelige oversigter over cykelløb i TV. Du finder de mest opdaterede og ajourførte oversigter over samtlige typer af cykelløb- og turneringer hos Sportnyt.dk. Dermed bliver det ikke lettere for dig at planlægge, hvornår du skal have inviteret kammeraterne over, så I sammen kan følge med i de danske, europæiske eller internationale cykelløb i TV.

Det er ikke kun alle de vigtige oplysninger, du får glæde af, når du bruger Sportnyt.dk. Du kan også komme til at nyde godt af fleksibiliteten, som du får med websitet. Om du vil bruge din mobil, din tablet eller din computer til at finde frem til dine favoritløb, er helt op til dig.
Læs også:
Håndhold i TV netop nu