Har du styr på din off-season?

NFL 56 er skudt i gang og som du måske allerede har opdaget, så er det igen TV2 der sørger for at sende de mange kampe på skærmen. Selvom at kampene kun lige er begyndt, så er der dog sket en hel del bagved skærmen, i den offseason der har været forberedende til det hårde arbejde der ligger for dagen, for at vinde årets Superbowl trofæ. 

Verdens mest sete sportsbegivenhed 

Finalen i NFL kaldes Superbowl og det er altså ikke kun amerikanerne der ser med når deres amerikanske fodboldhold går på banen. Superbowl er nemlig verdens mest sete sportsbegivenhed og der er egentlig ikke rigtig noget der kan overgå seertallene, når de gøres op år efter år. Der er da også god grund til, at NFL og Superbowl er så populær verden over.

Det er nemlig en sport der kommer fra et stort land med mange indbyggere, foruden det, så er det en sportsgren, hvor der sker en hel del på banen, hvor der er ekstremt meget teknik og hvor kampene i den grad kan give spænding til bristepunktet. Særligt off-season har mange fans interesse, da det er her det afgøres hvem der skal spille hvor og hvordan de forskellige hold giver hinanden aftaler på kryds og tværs. 

Betting kræver den rette viden 

Det er nødvendigt at vide en lille smule om NFL holdende, sporten og de mange aspekter der ligger bagved spillet når du skal i gang med betting online. Hvis du skal satse på dine favorithold fra begyndelsen, så er det nødvendigt at vide hvad der er sket siden sidst. Der er nemlig mange spillere der har skiftet klub, både store og små.

Så hvad end du er til Betting Norge eller Danmark, der har spillere med på de amerikanske hold, eller du blot har et ønske om at give de andre amerikanske spillere lidt ekstra hep med på vejen, for selv at kunne få en gevinst ud efter en endt kamp eller sæson, så sæt dig ind i nyheder, skandaler og tradings for dette års off-season. 

En vild off-season 

Der er sket vilde ting på sidelinjen i dette års off-season. Der er foregået store trades, når de forskellige hold har byttet og betalt sig til nye spillere på holdet. I år har der været lidt mere på spil, i hvert fald er der foregået nogle vilde skift mellem holdende, når de største NFL spillere har været med i kampen om den bedste pris.

Blandt andet har den populære quarterback Russel Wilsom skiftet truppen ud med Denver Broncos efter 4 sæsoner i Seattle Seahawk, mens linebacker Khalil Mack ikke længere er med på holdet hos Chicago Bears, men i stedet danner trop hos Los Angeles Chargers. Værre ser det ud fra verdens bedste quarterback Aaron Rodgers fra Green Bay Packers, der har mistet sin tro følgesvend. Duoen Rodgers og Adams er nemlig splittet op og Davante Adams er i stedet skiftet til Las Vegas Riders.

Det er næsten ikke muligt at vente på at se hvad der kommer ud af de nye konstellationer på banerne.