Paul Lambert bliver ny træner i Ipswich

Ipswich har fundet deres nye manager, efter Paul Hurst blev fyret tidligere på ugen. Den tidligere Norwich-coach, Paul Lambert, overtager det varme trænersæde.

Championship-klubben Ipswich Town har skrevet kontrakt med Lambert frem til 2021. Han skal forsøge at rette op på holdets frygtelige sæsonstart, der blot har budt på én sejr i 14 kampe.

– Jeg kan ikke vente med at komme i gang og få brugt noget af min erfaring til at få styr på resultaterne, fortæller Lambert til klubbens hjemmeside.

– Jeg kender alt til klubbens historie, og ved hvor fantastisk en klub det er, så jeg er meget stolt af at være her, forklarer han.

Ipswich ligger sidst i Championship, så der venter en stor opgave for skotten, der blandt andet også har trænet Aston Villa og Stoke City.

– Det har selvfølgelig været en utilfredsstillende start på sæsonen, men hvis vi står sammen skal vi nok komme igennem det. Jeg vil spille med højt tempo og entusiasme. Spillerne skal nyde at spille fodbold, og det skal vores spillestil også udstråle, fortæller den nye manager.

Lambert får også fornøjelsen af en dansker i truppen. Jonas Knudsen optræder nemlig i de blå farver, og kan altså se frem til en skotsk læremester frem til 2021, hvis alt får vel.

Ejeren af klubben, Marcus Evans, håber da også på et langvarigt samarbejde.

– Jeg er lykkelig for, at det lykkedes at skrive kontrakt med Paul. Han har opnået store ting i sin karriere, og vi håber han kan gentage det her. Første prioritet bliver at få holdet lidt op i tabellen igen, og få fansene til at tro på projektet, fortæller klubejeren.

Første test for den nye træner bliver den 3. november på hjemmebane mod Preston.