Emery forventer mere af Arsenal trods ubesejret stime

Unai Emery Arsenal træner

Arsenal-træneren Unai Emery sagde efter 2-1-sejren over Bournemouth, at han stadig forventer mere fra holdet, der nu er ubesejret i de seneste 17 kampe.

Efter at have vundet 10 kampe i træk, hvis man tæller alle turneringer med, havde Arsenal spillet de seneste tre kampe uafgjort i Premier League. Det blev der dog ændret på søndag eftermiddag, da The Gunners besøgte Vitality Stadium i Bournemouth.

Et selvmål satte favoritterne fra London i gang, da hjemmeholdets Lema sendte kuglen i eget net, og gav Arsenal føringen efter en halv time. Siden fik Joshua King udlignet, mens Aubameyang blev matchvinder med 23 minutter igen.

Sejren bringer Arsenal op på 27 point efter 13 kampe og en femteplads i Premier League. En tilfredsstillende situation skulle man synes, men Emery forlanger endnu mere af sine spillere.

– Vi har ikke tabt i 17 kampe i træk, men vi har spillet nogle kampe uafgjort, og det er ikke godt nok for et hold som vores, sagde træneren umiddelbart efter kampen, ifølge BBC.

Tyrkeren lagde dog vægt på, at Bournemouth har haft en god sæson indtil nu, så sejren krævede hårdt arbejde fra hele truppen.

– Vi er glade for sejren. Vi vidste, at det ville blive en vanskelig kamp, men samtidig også en af de kampe vi skal vinde for at være med i toppen. Bournemouth var kun fire point efter os inden kampen, så det gjorde sejren ekstra vigtig.

Bournemouth er nu placeret som nummer otte i Premier League efter tre nederlag i streg. Noget træneren Eddie Howe også forholdte sig til efter nederlaget.

– Vi er skuffede over resultatet. Vi følte, vi havde meget på spil, men i sidste ende tog vi desværre nogle forkerte beslutninger. Jeg kan dog ikke klandre spillerne for noget. De gav alt, fortalte cheftræneren.

I næste runde møder Arsenal bysbørnene fra Tottenham på Emirates Stadium, mens Bournemouth skal på besøg hos ligaens tophold fra Manchester City.