Carragher beroliger Liverpools mesterskabshungrende fans

Flag med Liverpool F.C. football

Den tidligere Liverpoolanfører og nuværende TV-kommentator- og ekspert, Jamie Carragher mener ikke at fansene skal være nervøse for mesterskabet, på trods af weekendens pointtab til Arsenal.

Jürgen Klopps mandskab var foran i lang tid i weekendens topkamp mod Arsenal på Emirates Stadium, men en sen udligning af franske Alexandre Lacazette betyder at Manchester City fik et to-points forspring ned til Liverpool på Premier Leagues andenplads. Fansene skal dog ikke blive nervøse for, om det kan indhentes, siger den tidligere Liverpoolforsvarer, Jamie Carragher til Monday Night Football.

– Det var en skuffelse, at de ikke kunne holde trit med City på grund af den uafgjorte kamp, men fansene skal bare slappe af, sagde han i studiet efter kampen.

Liverpool har genvundet respekten

Liverpools direkte konkurrent i topstriden – Manchester City – smadrede Southampton med hele 6-1 i søndags, men man skal huske på, at der stadig er en lang sæson forude, bedyrede Carragher.

– Fansenes reaktion efter kampen var jo voldsom. Man skulle tro Liverpool havde tabt mesterskabet, men der er en lang sæson forude, så alt kan ske og to point kan hurtigt indhentes.

Samtidig forklarede eksperten, at der er sket en stor ændring, i måden man ser Liverpool på ude i den store fodboldverden.

– Det faktum, at Arsenal er helt oppe at køre over at få 1-1 på hjemmebane mod Liverpool viser, hvordan de har genvundet respekten. Så tag det roligt derude. Det har været en fantastisk start, og jeg forventer at de fortsætter de gode takter, forklarede Carragher.