Sådan spiller du fornuftigt uden at gamble med dit levebrød

Følger du ivrigt og passioneret med i en eller flere sportsgrene i fjernsynet eller via streaming? Så ved du sikkert rigtigt meget om, hvilke hold eller spillere der er værd at satse på. Du kender sikkert til de forskellige odds for, hvem der sandsynligvis vil vinde, og hvem der har en større risiko for at tabe.

Der er nærmest aldrig de hold eller spillere, der er “sikre vindere”, og mange hold kan være lidt en sort hest eller joker at spille på. Det er lige netop det, der gør, at det aldrig er til at forudsige helt, hvordan spillet ender, og derfor gør det det ekstra spændende at vædde om resultatet.

Sjov og spænding eller afhængighed?

Denne spænding kan være sund og sjov, men kan også tippe over til at blive usund og skabe en afhængighed. Afhængigheden kan både handle om spændingen, hvor man søger det næste sus hele tiden, eller det kan handle om, at man gerne vil vinde flere og flere penge.

Uanset hvad så ønsker alle, at det bliver forbundet med sjov og spænding at vædde og holder sig til dette. Her ser vi derfor på, hvordan du med enkle metoder kan vædde via den bedste bookmaker i danmark og gøre det fornuftigt, uden at gamble med dit eget levebrød. Læs med her. 

Sæt en beløbsgrænse og overhold dem

Det kan være en god ide at sætte en beløbsgrænse – enten for dig selv eller på selve betting-sitet. Det er en beløbsgrænse, som du bestemmer i forvejen, så du ved, at når bølgerne går højt, vil dit irrationelle væsen ikke bare tage over, men holde sig til det beløb, som du havde bestemt dig for i forvejen.

Det gør, at du kan nyde spændingen og det sjove i at vædde og fokusere på de hold eller spilleres præstationer, som du har væddet på og følger. Sig det eventuelt også højt til en af dine nærmeste, hvis du ved, at du har svært ved at overholde denne beløbsgrænse alligevel. Så har du også en forpligtigelse overfor andre end dig selv. 

Hav en særlig spilledag

Fremfor at lade hver dag være spilledag, kan du bestemme dig for, at du “kun” spiller om lørdagen. Så ved du, at de andre dage kan du lade det ligge og bare i stedet glæde dig ekstra meget til at give den gas om lørdagen og følge de forskellige kampe. Det gør, at din hjerne og dit nervesystem ikke skal være på vagt de andre dage i ugen og ved, at der vil være én dag at fokusere på væddemålene.

Denne dag kan til gengæld gøres ekstra festlig og fejr også de bonusser, som du ofte får med på de forskellige betting sites. 

Hav en spillekonto

Du kan vælge at sætte de beløb ind, som du vinder, på en speciel spillekonto. På denne måde bruger du ikke ekstra penge på at vædde på ny, men har et afgrænset beløb hertil. Der kan på denne måde gå helt sport i at få denne konto til at vokse kun via de beløb, som du vinder. God fornøjelse!