Richardson: Jeg er evigt taknemmelig

Miami Heats’ shooting guard har været glad for sin tid på holdet, men nu ser det ud til at han skal videre til Philadelphia 76’ers efter en stor handel med flere involverede parter.

Josh Richardsons dage hos Miami Heat er kommet til en uventet afslutning på grund af en større handel mellem fire NBA-hold, ifølge NBA.com.

Det hele handler om Jimmy Butlers skifte til Miami Heat. Dette skifte har involveret både Heat, Philadelphia 76’ers, LA Clippers og Portland Trail Blazers. Handlen sender Hassan Whiteside til Trail Blazers, Josh Richardson til Philadelphia, Maurice Harkless og et fremtidigt førsterunde-pick til Clippers, mens Meyers Leonard tager til Miami Heat sammen med Butler.

Butler får en fireårig aftale til en værdi af 142 millioner dollars.

25-årige Richardson havde ikke planer om at forlade Miami efter fire år på holdet, men der lyder ingen hårde toner fra den talentfulde shooting guard:

– Min vagt er ovre. Jeg ved ikke, om jeg nogensinde havde spillet i NBA, hvis Heat ikke havde draftet mig og givet mig en chance i sin tid, så jeg er evigt taknemmelig, siger han ifølge NBA.com.

Richardson spillede college-basket hos Tennessee, inden han i 2015 blev draftet i anden runde af Miami Heat. Siden har han spillet sig til en fast plads på holdet, og har gennem fire år været en markant figur i Heat.

Hans statistikker for Miami tæller 259 kampe med et gennemsnit på 12.1 mål per kamp, samt 2,9 assists per kamp.

Philadelphia 76’ers skriver selv på deres hjemmeside, at de er godt tilfredse med handlen, da Richardson passer perfekt ind på holdet:

– Han kan gå direkte ind på vores hold. En long wing forsvarsspiller, der kan skyde, drible og løbe med bolden, skriver de på deres hjemmeside.

NBA-sæsonen begynder først den 22. oktober, så spillerne har god tid til at forberede sig på de nye omgivelser.