Opstilling af fodboldlegender overraskede til femmandskamp

De tidligere internationale fodboldspillere Michael Ballack, Rivaldo, Rio Ferdinand og Michel Salgado udfordrer lokalt femmandshold i surprise-videoen herunder:

Et amatør fodboldhold fra det nordlige London stod målløse tilbage, da legender som Michael Ballack, Rivaldo, Rio Ferdinand og Michel Salgado blev skiftet ind på banen for at spille mod dem i en lokal femmandskamp.

Skjulte kameraer fangede det øjeblik, hvor fodboldens konger stillede op for at dele ud af deres mesterklasse inden for det smukke spil.

De tidligere internationale stjerner havde iscenesat spøgen med hjælp fra bookmakerne fra Betfair forud for dette års verdensmesterskab, der begynder i Rusland torsdag den 14. juni.

Spøgen blev udført efter at en række lokale hold svarede på kryptiske DIY-plakater skabt af legenderne. De mystiske plakater gav kun få informationer udover en række af uhyrlige udsagn såsom: holdet havde høj klasse og havde scoret hundredvis af mål over hele verden.

De tidligere internationale spillere udvalgte et hold, som spøgen skulle gå ud over blandt en strøm af amatørhold. Et hold unge knægte stillede op til kamp kun for at blive mødt af en flok utrænede, overvægtige og midaldrende 50-årige.

Efter at de to kaptajner havde trukket lod, viste det gamle hold, at de havde selvtillid og en god mavefornemmelse ved at lave et vovet væddemål. Mændene gik på banen for at spille, men 10 minutter inde i kampen havde de gamle drenge hårdt brug for en pause.

De internationale sensationer kom på banen og leverede verdensklasse færdigheder, opvisningsbold med eksperttacklinger, fantastiske mål og vilde målfejringer. Drømmeholdet forlod banen et par minutter før kampen var slut, så det midaldrende hold kunne få hele æren.

Michael Ballack, som spillede for det internationale superhold, sagde:

”Det var en fantastisk følelse at være tilbage på banen sammen med nogen af verdens bedste spillere, selvom det var på en lokal femmandsbane. Det har været så sjovt at planlægge denne spøg, og jeg vil aldrig glemme udtrykket i de drenges ansigter, da vi dukkede op”