OL 2016 i Rio

OL Rio 2016

De olympiske lege er historisk set verdens største sportsbegivenhed, hvor nationer fra alle verdens egne samles ét sted til utalige dyster i mange og forskellige discipliner. De første lege blev afholdt i 1896 i Athen, og siden da har legene fundet vej til en lang række storbyer overalt i verden, hvor den olympiske flamme er blevet stadfæstet som et unikt stykke kulturhistorie. Til sommer rammer OL-stemningen Brasilien og smukke Rio de Janeiro, hvor der for blot to år siden også blev afholdt VM i fodbold. Lad Copacabana forføre og inspirere dig sommeren lang med verdens bedste atleter samlet til verdens største sportsbegivenhed.

Discipliner til et utal af bettingmuligheder

Til at begynde med bestod legene blot af ni forskellige sportsgrene. Blandt dem var blandt andet cykling, atletik og vægtløftning, men til sommerens OL i Rio vil der være hele 28 forskellige grene af sport. Flere sportsgrene betyder flere spilmuligheder, og på et evigt voksende marked, vil du helt sikkert finde odds, der matcher din viden og passion. For første gang i legenes historie er golf på programmet, men føler du, at du ved mere om atletik, gymnastik, fodbold, badminton eller svømning er der naturligvis også mulighed for at spille på det. Med så mange forskellige discipliner til verdens største sportsbegivenhed er du garanteret et stort udvalg af spil, der passer til din viden og entusiasme på et eller flere punkter.

Oplev spænding fra sofaen

Det er de færreste, der vælger at tage til selve legene, og derfor bliver det ofte fra sofaen, at legene nydes i fulde drag. Selvom man måske ikke får den autentiske OL-fornemmelse foran skærmen derhjemme, kan man vælge at erstatte den med en anden slags spænding. Har du noget på spil, bliver alt lidt mere spændende, og vælger du at sætte et beløb på nogle af sommerens dygtige atleter, kan du altså nyde sommeren og tjene penge samtidig. Sommer er lig med afslapning, men det betyder ikke, at du skal gå fri af spænding og intensitet. Med betting og odds kan du gøre OL 2016 i Rio til mere end bare fjernsyn og sommerafslapning.

Spil med vennerne og kom tættere på

Gør en konkurrence ud af sommerens lege og saml vennerne til et arrangement med kolde drikke og penge på højkant. Hvem kan springe højest? Hvem kan svømme hurtigst? Hvem kan løfte mest? Hvem kan løbe længst? Vælg din favorit og hån dine venner, når de gætter forkert. Lav en hyggelig eftermiddag ud af det, og gør sommeren ekstra majestætisk, når du kan krone dig selv som bettingkongen i din vennekreds. Følg OL’s motto og vær hurtigere, højere og stærkere end dine konkurrenter. At have noget på spil betyder lidt ekstra, når det er dine venner, du skal bevise dig klogere end.

Dit valg af udbyder

Det betyder noget, hvor du vælger din udbyder. Forskellige udbydere tilbyder forskellige odds på de forskellige discipliner, og derfor er det værd at tjekke markedet igennem, inden du beslutter dig for at spille ét bestemt sted. Det er helt ok at have adskillige brugere rundt omkring for at finde de bedste odds, og det skal du udnytte, når sommerens lege skydes i gang. Nogle udbydere har måske ikke de samme spilmuligheder som et andet sted, og det er også værd at tage med i betragtning, når du skal beslutte dig. Vi giver dig her på siden et overblik over de forskellige udbydere.