Klar, parat til VM 2022 start

Er du én af dem der har afsat den næste måned til fodbold og intet andet i anledning af FIFA World Cup, så bør du læse med her. For selvom du måske har intentionen om at skulle fordybe dig i det store event, er det måske ikke sikkert at du helt har bestemt dig for, hvordan du vil følge med. Dette skal vi nok guide dig videre med. Læs med her.

Hurtige VM facts du bør kende til

FIFA World Cup 22’ bliver afholdt i Qatar i år, hvilket er allerførste gang. Selvom at Qatar har et ganske varmt klima, er det netop også derfor at eventet for første gang finder sted på denne tid af året. Der er hele 32 nationer, der skal kæmpe om titlen som værende verdens mestre og de inkluderede lande er blandt andet følgende:

Qatar, Ecuador, Senegal, Holland

England, Iran, Wales, USA

Argentina, Saudi Arabien, Mexico, Polen

Frankrig, Australien, Tunesien, Danmark

Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan

Belgien, Canada, Marokko, Kroatien

Brasilien, Schweiz, Serbien, Cameroon

Portugal, Ghana, Uruguay, Sydkorea                 

Festlighederne fejres på tværs af mange brancher

Det store fodbold event kommer selvfølgelig til at pryde både medier og tv, men også indenfor casino-verdenen sker der ting og sager. Der findes blandt andet en VM konkurrence som du kan være med i. Deltag i Leo King VM her og læs mere om konkurrencebetingelser. Udover denne konkurrence kan det også betale sig at være ekstra vågen i forhold til andre virksomheder, som sætter præmier på spil til VM 2022.

18+ | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | Selvudelukkelse: ROFUS.nu | Vilkår gælder!

Betting på VM 2022

Ingen VM uden betting. Indenfor betting-verdenen er der lagt op til ekstra spænding, når mange skal til at oddse på fodboldkampene. På de store betting sites, kan du tilmed følge med i spændende nyheder fra eventet, samt se live kampe.

Spilleplanen for VM 2022

Hvis det er hjemmeholdet du huer for at se, så kan du følge med i den første kamp allerede den 22. november. Danmark skal først spille mod Tunesien. Kampen starter kl. 14. De næste som Danmark skal spille mod er Frankrig den 26. november kl. 17 og Danmark-Australien den 30. november.

Hvor skal du se kampene henne?

Der findes flere streamingtjenester og kanaler, som naturligvis dækker sportsevents. Du kan blandt andet følge med via TV2. Derudover er der også mange sportsbarer, som selvfølgelig også gør ekstra meget ud af udsendelserne.

FIFA World Cup 2022

Eventet starter allerede den 21. november og slutter den 18. december. Den 21. skal der selvfølgelig spilles kamp, dog er Qatar ikke med i denne runde. Det er nemlig Senegal-Holland, som lægger ud. Der er hele 8 stadions, som skal bruges til eventet og den allerstørste er Lusail Stadium, der har plads til hele 80.000 tilskuere. Der er naturligvis også en ny fodbold på spil, ligesom der har været til de foregående VM-events. Vil du gerne høre endnu mere omkring årets måske allerstørste sportsevent, så kan du læse mere lige her. Rigtig god fornøjelse, det bliver uden tvivl en nervepirrende og spændende tid.