Fodbold odds – Guide: sådan gør du

Fodbold odds

Det er populært som aldrig før at oddse og det skyldes blandt andet, at vi bliver præsenteret for flere og flere muligheder, der muliggør oddsning på netop fodbold. Egentligt er det relativt simpelt at komme i gang med fodbold odds:

  • Find først ud af, om du vil spille i en fysisk butik eller kiosk eller om du hellere vil sidde i ro og mag derhjemme bag skærmen.
  • Find ud af, hvilken kamp eller kampe, du gerne vil spille på.
  • Find den spiludbyder, der tilbyder dig de bedste fodbold odds og hold øje med eventuelle bonusser til at spille for.
  • Lav din research og lyt til ekspertanmeldelser

Så er du sådan set klar til at spille på fodbold, men vi skal selvfølgelig nok klæde dig helt på til dit første betting-eventyr! Det er nemt og sjovt at spille på fodbold, så her er et par gode råd til, hvordan du får mest muligt ud af dine fodbold odds.

Det er nemmest at begynde at oddse på en liga, du allerede kender hold, spillere og magtforhold på og dermed opbygge lidt kapital til mere risikable satsninger.

Online eller fysisk?

Om du vælger at oddse på internettet eller i en fysisk butik er helt op til dig. Det er utvivlsomt nemmere at finde alle de bedste odds, hvis du vælger at spille på internettet.

Her kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over, hvilke kampe du finder på hvilke sider, samt hvor du finder de bedste fodbold odds for pengene. Der kan overraskende nok være stor forskel på, hvad du kan få retur, hvis du vinder.

En eller flere kampe?

Der kan være mange penge at hente ved at spille de såkaldte kombinationsspil, hvor flere eller alle spil på samme kupon skal gå hjem, før du kan trække dine penge i land. Det kaldes også for systemspil og er tilgængeligt hos langt de fleste spiludbydere. Således lægges alle de individuelle odds for de enkelte kampe sammen til en samlet sum, hvorfor du dermed kan vinde det samlede odds returgevinst, hvis alle dine kampe går hjem.

Ekstra penge at spille for

Hvis du er en ny spiller på fodbold odds, er der ofte en velkomstbonus at hente, når du opretter dig og selv indsætter dine første penge at spille for. Det er spiltjenestens måde at takke dig på, for at du har valgt netop dem. Desuden er det bare lidt sjovere for dig at kunne smide flere penge i puljen.

De forskellige former for bonusser varierer. Sommetider kan du være heldig at få tre gange din egen indsats i bonus, andre gange et fastsat beløb eller en procentsats af dit personlige indskud. Tjek med din udvalgte spiludbyder.

Lyt til eksperterne

Hvis du vil begrunde dine krydser med fakta, så er det en god idé at kaste sig ud i research om holdene, deres formkurve og tendenser samt at hvide, hvilken start-ellever, der er sandsynlig på den pågældende kampdag. Hvorfor er det vigtigt, spørger du måske?

Fordi fodbold ikke bare er held, men også en hel del statistik. Den statistik kan du drage logisk fordel af, når du smider dine penge på væddemål.

Hvis ikke du nødvendigvis gider gøre hele arbejdet, kan du med stor fordel læse ekspertanmeldelser eller melde dig ind i communities, der også har interesse for fodbold odds. Her bliver der ofte delt gode råd samt insider-viden om opstillinger, som du kan bruge til din fordel. Enkelte deler også deres egne kuponer som inspiration.

Prøv live odds

Live odds er en sjov form at afprøve fodbold odds på. Her kan du i real time følge med i kampens forskellige statistikker og oddse på, hvem du tror får det næste hjørnespark, kampens første gule kort eller hvem der netter bolden i maskerne fra hvert hold. Ofte kan du samtidigt følge med i kampen direkte hos den spiludbyder, du spiller hos, enten gennem numeriske statistikker eller kampen i fysisk form. Da der ofte er tale om mere risikable odds, bliver der også givet mere retur og der er derfor mange penge at vinde på denne form for fodbold odds, hvis du tør kaste dig ud i live odds.

Og så er det ellers bare med at komme i gang og se om det er dig der rammer ”jackpot” efter slutfløjtet!