Eden Hazard: Jeg irriterer alle mine trænere

Chelseas belgiske stjernespiller fortæller, at han frustrerer alle sine trænere, da de mener, at han skal arbejde hårdere. Men han har ikke tænkt sig at ændre på sig selv.

12 mål er det blevet til i denne sæson for Eden Hazard, som gennem mange sæsoner har været blandt Premier Leagues bedste offensive spillere.

Belgieren har scoret 79 ligamål under sine fire forskellige trænere siden hans ankomst på Stamford Bridge i 2012. José Mourinho, Guus Hidink, Antonio Conte og den nuværende Maurizio Sarri har dog alle haft et ambivalent forhold til deres kreatør, da de ikke føler, han arbejder hårdt nok for holdet.

– Jeg har altid frustreret mine trænere gennem hele min karriere. Sarri er ingen undtagelse, fortæller Hazard i et interview med France Football.

– Trænerne synes, at jeg skal dække mere op og kræver mere af mig generelt. Når jeg en dag får en ny træner vil han helt sikkert også blive irriteret, fortæller den 28-årige kant.

Hazard har igennem flere sæsoner været forbundet med et skifte til mægtige Real Madrid, og selvom han efter sommerens VM-slutrunde indrømmede, at han gerne ville prøve noget nyt, er tiden ikke inde til et skifte lige nu, ifølge hovedpersonen selv.

– Jeg har vundet alt her i England bortset fra Community Shield, men det betyder ikke, at jeg er på vej væk. Jeg har altid sagt, at jeg gerne vil prøve noget andet efter England, men der er også faktorer, som gør, at jeg gerne vil blive, forklarer han.

Hazard kom til Chelsea fra franske Lille OSC i 2012 og har siden vundet Europa League en gang, Premier League to gange, Liga Cuppen en gang samt FA Cuppen i sidste sæson. Han har været en profil siden sin ankomst, og interessen fra alverdens storklubber har derfor været tilstede.

– Efter VM ville jeg gerne væk, men i sidste ende blev jeg hos Chelsea, og nu er jeg i gang med min bedste sæson nogensinde, så jeg fortryder intet. Umiddelbart behøver jeg ikke forandre noget, og jeg kommer heller ikke til at ændre min stil, selvom trænerne beder mig om det, forklarer belgieren.

Hazard og Chelsea tabte i forleden topkampen mod lokalrivalerne fra Arsenal, men holder i øjeblikket fjerdepladsen i Premier League.