Du er ikke alene om at følge med i sportens verden

Er ud også ret vild med sport? Så er du bestemt ikke den eneste, for eksempelvis har mere end to tredjedele af alle danskere, unge som gamle, tændt for fjernsynet for at se en sportsbegivenhed i første kvartal af 2021. Nogle sportsbegivenheder har selvfølgelig en lidt større interesse end andre, som eksempelvis når landsholdet skal spille deres kamp eller måske endda finale. DR’s medieforskning har blandt andet undersøgt, hvor mange der så herrelandsholdet spille deres semifinale fodboldkamp mod Englang i 2021. Her var der hele 2,2 millioner danskere der så kampen på skærmen, hvilket svarede til 94% af alle dem der overhovedet så fjernsyn den aften. Sport er noget der samler folk, dette er videnskabeligt bevist og der er mange flere end tidligere, der nu vælger at følge med i sportens verden. 

Der er god grund til at følge med i sporten 

Hvis du elsker sport, så er du måske også en af dem, der holder øje med, hvordan det går dine forskellige yndlingshold indenfor din specifikke yndlingssportsgren. Særligt også hvis du gerne vil spille og oddse og har taget imod bet365 bonuskode til sportsbetting, så er der ekstra grund til at holde et særligt øje med, hvordan de forskellige kampe går. Her behøver det bestemt ikke kun være fodbold, der er tale om, selvom det er den satsning, som de fleste gør sig indenfor. Det er nemlig muligt at spille på mere eller mindre hvilken som helst sportsgren. Følg med, for jo mere viden du har om de forskellige hold og deres indsatser, jo større sandsynlighed har du også for at ramme rigtigt i dit eget spil. 

Der er 5 gange så mange der ser sport i fjernsynet 

Det er ikke kun muligt at se live sport, når du tager en tur på stadion eksempelvis, for langt de fleste sportsbegivenheder og kampe vil blive vist på tv-skærmen. Her er der 5 gange så mange, der tager imod tilbuddet om at sidde samlet med venner og familie, eller alene for den sags skyld, for at se en ganske særlig kamp der har interesse, end det antal der tager ud for at se en sportsbegivenhed. Og det er endda endnu flere end dem, der vælger at se sport online eller lytter efter over radioen. Sport foran fjernsynet derhjemme er dog også en oplagt mulighed for at samle dem som man deler den sportslige interesse med og gøre lidt ekstra ud af begivenheden i godt selskab. 

Du vil højst sandsynligt være interesseret i at se sport, hvis du selv dyrker motion

Danmarks statistik har lavet en undersøgelse, der beretter om, at dem der dyrker motion eller går til sport, vil have større tendens til at sætte sig foran skærmen for at se sportsevents end dem, der ikke deltager i sport på ugentlig basis. Her er der langt flere af dem, der er idrætsaktive til hverdag, der vil have tendens til at se en sportsbegivenhed på stadion eller i fjernsynet, måske fordi det ganske enkelt har interesse og er en del af det hverdagsliv, der leves?