Cincinatti Bengals præsenterer ny head coach

Det bliver 35-årige Zac Taylor, der skal stå I spidsen for de tigerstribede Cincinatti Bengals fremover.

Efter en skuffende sæson var der brug for nytænkning og fornyelse i NFL-klubben, og den forandring kom med fyringen af Marwin Lewis, der havde stået i spidsen for holdet siden 2003.

Ny træner bliver Zac Taylor, der blev præsenteret på et pressemøde i selskab med klubbens ejer, Mike Brown og personalechef, Duke Tobin.

– Vi kommer til at etablere en kultur bestående af tydelig kommunikation og høje standarder på alle fronter. Lewis gjorde et fantastisk arbejde her i klubben, men vi har brug for en ny retning, og det kan Taylor bringe, fortæller ejeren, ifølge nfl.com.

Fansene har ikke været tilfredse med udviklingen i klubben i de seneste sæsoner, og det er også en af årsagerne til, at klubben nu søger i en anden retning.

– Vi har mistet tiltro fra fansene, hvilket sendte et tydeligt signal, om at vi måtte gøre noget, forklarer Brown.

Den nye træner, Zac Taylor, er tidligere quarterback og har som træner hidtil været ansvarlig for blandt andet Los Angeles Rams’ quarterbacktræning. Nu skal han prøve kræfter med rollen som head coach, men det afskrækker ikke den unge amerikaner.

– Vi vil gøre vores bedste for at få sat det stærkeste hold nu. Der er mange dygtige trænere derude, så vi vil tage os tid til at finde de helt rigtige folk til staben, så alle passer perfekt til dette sted. Jeg glæder mig meget til denne udfordring, fortalte Taylor på pressemødet.

Taylor mener, at hans erfaring som spiller kan blive en stor fordel, når han nu skal dirigere med nogle af verdens største sportsstjerner.

– Jeg har arbejdet under nogle fremragende trænere og lært noget, alle de steder jeg har været. Jeg føler mig parat til at lede et hold, forklarede han.

Et af de helt store spørgsmål efter nyansættelsen er, om Taylor vil beholde quarterbacken Andy Dalton som førstevalg, eller om holdet skal på jagt efter en ny spilfordeler. Men Taylor virker ikke til at ville ryste posen alt for meget på den front.

– Jeg har store forhåbninger på Daltons vegne. I 2010 tror jeg, at jeg så alle hans kast på college, da jeg selv var på et konkurrerende hold. Han styrede en beundringsværdig offensiv og udførte det meget elegant. Jeg kender alt til hans baggrund, og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham. Jeg tror, han passer godt ind i vores offensive planer, fortalte Taylor.

Cincinatti Bengals har aldrig vundet Super Bowl, men var i finalen i 1981 og 1988. Nu venter nye tider med Taylor i spidsen.