20 ting du bør vide før VM i Qatar 2022 

Herunder får du 20 gode tips til VM i Qatar 2022. 

1.Tid for VM i 2022 

VM bliver denne gang afholdt fra d. 20 November og frem til d. 18 December i vinteren 2022 i  Qatar. Hvilket betyder at d. 18 december har et nyt lad ret til at kalde sig, verdens bedste til  fodbold, i de fire kommende år. 

November og december er vinter i Danmark. I Qatar er det sommer. 

2. Stedet for VM i 2022 

Qatar er vært for VM i 2022. De afgørende kampe vil blive spillet på otte forskellige stadiums. 

3. 8 forskellige stadiums 

alle kampe under VM bliver ikke spillet på samme stadium. Der er otte forskellige placeringer,  hvoraf Lusail Iconic Stadium er det største og de vigtigste. 

• Lusail Iconic Stadium i Lusail med plads til 80000 tilskuere. Lusail Iconic Stadium ligger i  Lusail og er det største stadium. 

• Al Bayt Stadium i Al Khor med plads til 60000 tilskuere. Al Bayt Stadium i Al Khor er det  næst største stadium, men med plads til 20000 færre tilskuere end Lusail Iconic Stadium.  • Stadium 974 i Doha med plads til 40000 tilskuere.  

• Al Thumama Stadium som også ligger i Doha med plads til 40000 tilskuere.  • Khalifa International Stadium i Al Rayyan med plads til 45416 tilskuere.  • Education City Stadium som også ligger i Al Rayyan med plads til 45350 tilskuere.  • Ahmad bin Ali Stadium som også er placeret i Al Rayyan med plads til 44700 tilskuere.  • Al Janoub Stadium i Al Wakrah med plads til 40000 tilskuere.  

4. Spil på VM i Qatar 2022 

Der bliver rig lejlighed for spil uden om ROFUS, sjove og spændende odds og massere af  underholdende gambling, under VM i Qatar. 

5. Temperatur er et wildcard  

Det bliver en varm omgang. Temperaturer omkring de 30 grader er ikke usædvanligt, på denne tid  af året, i Qatar. 

Om det har en afgørende betydning er svært at gætte på. Alle spillere spille i forvejen kampe i  forskellige temperaturer og klimaer, så måske der ikke rigtigt er nogen der har fordel af vejret.

6. Alkohol er ikke en mulighed under VM i 2022 

I Qatar bliver der ikke mulighed for at drikke alkohol. Det er forbudt at drikke alkohol offentligt og  at være beruset i offentligheden er også strafbart.

7. Flere muligheder for sports betting ved VM i Qatar i 2022 

Der er mange betting sider, som for længst har sat odds på alt muligt underholdende og spændende  til VM i Qatar i 2022.  

8. Spil ikke med hovedet under armen 

Selv om VM i Qatar er en oplagt mulighed for en hel masse sports betting, så er det vigtigt at du  bevare overblikket og spiller fornuftigt. Spil på sport med din sunde fornuft i behold, også selv om  der er mange sjove og spændende odds under VM i Qatar. 

9. Favoritterne er for længst udråbt 

ved VM i Qatar er der allerede udråbt fem favoritter, som alle har rigtig fine muligheder for at vinde  VM. England, Tyskland, Frankrig, Spanien og Brasilien er de ubestridte, største favoritter ved VM i  Qatar i 2022. Favoritterne til VM i 2022 er sjovt nok fire Europæiske lande og Brasilien. Til  gengæld er Brasilien den favorit, som de fleste tror på, som den endelige vinder af hele VM. 

10. Danmark er i gruppe D 

selv om Danmark ligger rigtigt fint, så er de altså så uheldige at ligge i gruppe D, sammen med  Frankrig. Frankrig er på forhånd udråbt til at være favorit til at vinde hele VM. Den position har  Danmark ikke. Til gengæld er de to andre lande i gruppen Australien og Tunesien. Det kan godt  tænkes at Danmark har bedre held med Australien og Tunesien, end med Frankrig. 

11. Grupperne er lavet på forhånd 

De otte grupper som landene er fordelt i, er som følger. 

• Gruppe A. Qatar, Ecuador, Senegal, Holland 

• Gruppe B. England, Iran, USA, Wales 

• Gruppe C. Argentina, Saudi-Arabien, Mexico, Polen 

• Gruppe D. Frankrig, Australien, Danmark, Tunesien 

• Gruppe E. Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan 

• Gruppe F. Belgien, Canada, Marokko, Kroatien 

• Gruppe G. Brasilien, Serbien, Schweiz, Cameroun 

• Gruppe H. Portugal, Ghana, Uruguay, Sydkorea 

12. Italien nåede ikke med til VM 

Normalt ville man se Italien som en af favoritterne til at vinde det samlede VM. Men Italien nåede slet ikke at kvalificere sig, denne gang. 

13. Gruppe E har to favoritter 

I gruppe E ligger Spanien, Costa Rica, Tyskland, Japan. Både Spanien og Tyskland er favoritter til  at vinde VM. Det er derfor en spændende gruppe, som det er en god ide at holde øje med. 

14. Bolden bliver leveret af Adidas 

Bolden som bruges til VM i Qatar har fået navnet Al Rihla Pro og bliver leveret af Adidas.

15. Topscorere til årets VM i Qatar 

Lige som der allerede er fem favorit lande, til at vinde det samlede VM, så er der også specielt fem  spillere, som det er værd at lægge mærke til. De fem favoritter er Harry Kane, Kylian Mbappé,  Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. 

16. Gruppe D er spændende 

Både i Danmark, men også i resten af verden, er gruppe D spændende. Frankrig er udråbt som  favorit og ligger i gruppe D. Helt fra starten bliver det nervepirrende, både at følge Frankrig og  Danmark. 

17. Gruppe G har en klar favorit 

I gruppe G ligger Brasilien, Serbien, Schweiz, Cameroun. Selv om der er fem favoritter til at vinde  det samlede VM, så er Brasilien den absolut største favorit. 

18. Gruppe B kan også blive interessant 

I gruppe B ligger England, som også er blandt de fem favoritter. 

19. Topscorer i grupperne 

eftersom der allerede er favoritter til den samlede topscorer, skal man nok også kigge på Harry  Kane, Kylian Mbappé, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo og Lionel Messi, når det gælder  grupperne. 

20. Danmark er ikke slået ud endnu 

Selv om Danmark ligger i gruppe med Frankrig, så er de ikke slået ud på forhånd.