Top 5 bedste online steder for tennis oddset

Hvor kan man spille odds på tennis

Der er rigtige mange gode steder at spille på tennis odds online. Muligheden for at vinde stort er ret god hvis man er dygtig med sine oddset og så kan man også have lidt sjovt med at se ens egen yndlings hold spille.

Først og fremmest ville jeg starte med min yndlings oddset website for at spille på tennis er Bet365.dk mest pga de har simpelhen de fleste kampe og de har alle sportsgrene at vælge imellem. Så kan man også spille casino og poker på samme site hvis man har lyst til det oven i købet.

Vores egen Caroline Wozniacki

I den anledning kunne man fristes til at spille på at vores egen Caroline Wozniacki. Hun vandt nemlig sin først Grand Slam i fjor i Australian Open.  Det var en kæmpe sejr for hende.

Kan hun vinde endnu en Grand Slam nedenunder i Australien?   Det må vi vente og se.  Men i al fald er hun førsteseedet til at vinde den igen.  Hun har nemlig været rangeret nummer 1 i verden,  men er faldet ned til nummer 10 nu.

Så må vi se om hun kan kæmpe sig tilbage til top 5 eller førsteplads. Her har hun allerede vist en god præstation i turnering i ASB Classic i Auckland, New Zealand.  Ellers er en anden Dansk komet den kommende stjerne Clara Tauson, som vandt Junior Australian Open i år.  En lidt trist nyhed som lige er kommet ud er at Caroline Wozniacki har fået konstateret en gigtsygdom,  som kan muligvis være kronisk.

Den helt unge Naomi Osaka er tennis verdens ny international komet stjerne.  Hun er halv Amerikaner halv Japaner.  I en ung alder af bare 20 år har hun allerede vundet US Open og Australian Open og slaaet selveste Serena Williams i finalen. Caroline Wozniacki skal nemlig passe på hvis hun moder Osaka. Den bliver en meget svær kamp kunne man forudse.
Hvis jeg ville satse på en tennisspiller så ville det vaere Naomi Osaka.

Bedste steder at spille online odds på tennis

De bedste steder at spille på tennis er skrevet i denne omfattende artikel.
Den inkluderer 888sport, Betway, 22Bet, Bet365 og til sidst 1xBet. De er alle gode sites, men kommer an på dine personlige præferencer hvilken en du bedst kan lide.

En ret ny genre at spille odds på er Esports, og det kan man nemlig gøre paa 22Bet.
Man spiller simpelthen på video spil som Call of Duty, Counterstrike og ganske almindelig fodbold osv. Man kan spille odds på nærmest hvad som helst nu om dage.

Det er kun op til ens fantasi.  Bare kig på de her oddset websites, de har alt hvad hjertet kan begære.