Top 3: De tre mest gavmilde bookmakere – og deres bonustilbud

300%, freebets, ”dobbelt op på første indskud”. Det er begreber, du med stor sandsynlighed er stødt på, hvis du har gennemsøgt internettet for bookmakernes bonusser til nye kunder.
Men hvad er op og ned, og hvis vi skærer ind til benet, hvem giver så DIG den bedste odds bonus?
Følg med og få svaret. Vi starter med vores top 3 – fra bunden.

Nummer 3 – Unibet
Unibet sniger sig lige op på skamlen blandt de tre bedste bonusser i Danmark. For det første er beløbet på 1.500 kr. over gennemsnittet, men også oddset, som du skal bruge til at spille din bonus fri, er også blot på 1,40. Desto lavere, desto bedre for dig. Har du en gambler gemt i maven, følger der også 25 free spins til Staburst med i puljen. Læg dertil Unibets gratis konkurrence om 100.000 kr. i hver Champions League-runde.

Nummer 2 – Nordicbet
Godt nok ligger Unibet over gennemsnittet med de 1.500 kr. i velkomstbonus, men det er altså ikke nok til at være på niveau med Nordicbet. Den skandinaviske bookmaker skyder nemlig helt op til 2.000 kr. din vej, når du indbetaler penge første gang. Samtidig har spilfirmaet i den grad sat sig på tronen som de mest generøse, når der kommer til at uddele freebets til spillerne. Du får dem ikke fra start, men bliver glad for dem henad vejen. Tilmeld fungerer det uden specifick Nordicbet bonuskode, så du slipper for at indtaste disse.

Nummer 1 – Betfair
Måske er Betfair ikke så stort et brand som nummer to og tre på listen, men deres bonus er til gengæld nummer et. De reklamerer normalt for en bonus på 2.000 kr., som også er ganske fin. Men endnu bedre er deres lidt skjulte bonus på 300%. Indbetaler du 200 kr. og sætter dem på et spil til mindst odds 1,50, skyder Betfair nemlig 600 kr. ekstra i bonus ind på din konto – og så endda med markedets letteste krav til gennemspilning.