Sportsbetting er mere populært end nogensinde – her er grunden til den stigende popularitet

Sportsbetting har altid været en populær aktivitet i Danmark. Men de seneste år har set en explosion af interesse i at spille på sportsevents. I denne artikel kigger vi på de største årsager til denne fremgang, og giver dig en guide til hvordan du finder det bedste spillested der passer dine behov.

Ny lovgivning I Danmark.

For at forstå den øgede interesse sportsbetting, er det nødvendigt at se på lovgivningen i Danmark. I mere en 60 år havde Danske Spil monopol på betting i Danmark, men tiltag i de seneste år ændrede reglerne og har liberaliseret sportsbetting således at der nu er mere fri konkurrence blandt bookmakere, og både danske og internationale bookmakere er kommet på markedet.

Samtidig har internettet gjort det lettere at spille på dine favorit kampe, og væk er de dage hvor det var nødvendigt at besøge din lokale kiosk for at spille. Det seneste årtis udvikling af smartphones gør det endda muligt at spille overalt, såsom i toget på vej fra arbejde og sammen med dine venner mens i følger kampen.

Men de nye regler betyder ikke at alle kan starte en bookmaker side og tage dine bets. I Danmark er bookmakere påkrævet at have en licens udstedt af spillemyndigheden. Det er ikke ulovligt at benytte bookmakere uden licens, men der er store fordele i at vælge en der har licens. Du kan finde alle sider der har en licens på nuværende tidspunkt her.

En af de største fordele ved at vælge en bookmaker med licens, er at dine overskud er skattefrie. Udbetaling er også ofte lettere, med mulighed for at benytte nemid, netbank, og kreditkort. Sider uden licens er ikke skattefrie og er ofte mere besværlige hvad angår at tage penge ind og ud af din konto.

For nyligt har den danske spillemyndighed blokeret sider der ikke følger de danske regler, og der er en risiko for at siden du benytter bliver blokeret hvis den ikke har en licens.

Gudskelov er der et utal af gode muligheder for at benytte en side med licens, og de kæmper alle om nye spillere med store velkomstbonusser, teknologiske fremskridt, specielle events og meget mere. For eksempel har en af de største bettingsider, Unibet, på nuværende tidspunkt en velkomstbonus, der betyder at du får 100 % bonus op til 1.000 DKK når du tilmelder dig deres side.

Brugervenlighed

Hvis du er ny til sportsbetting, kan det være uoverskueligt at finde ud af hvor du skal starte. Heldigvis har de fleste bettingsider en nem indlæringskurve der gør det overskueligt. Guides og videoer gennemgår alting og tager dig fra begynder til ekspert.

Du kan starte med at gætte hvem der vinder en kamp, og når du føler dig mere tilpas kan du spille på ting som hjørnespark og gule og røde kort, hvilket er en skøn måde at engagere dig i kampen og teste din viden omkring spillerne.

Konklusion

Sportsbetting er ikke kun lovligt i Danmark, det er også skattefrit. Og der er gode muligheder for at finde et sikkert sted at spille, men vi anbefaler at benytte en side med dansk licens og brugervenlighed i top. Og samtidig er en stor velkomstbonus heller ikke af vejen!