Er automatisk handel ‘det nye sort’ indenfor betting?

Handelsgraf

Der er ingen tvivl om, at kryptohandel vinder mere og mere indpas på verdensmarkedet, og det betyder også, at der konstant bliver udviklet nye strategier for at opnå bedre chancer for afkast.

Dette ses tydeligt på antallet af sider der er poppet op med automatisk handel af for eksempel kryptovaluta som Bitcoin.

Disse digitale handelsrobotter består af algoritmer, der udregner hvornår det er bedst at købe og sælge eksempelvis Bitcoin, for at få størst muligt afkast på handlen for investoren.

Denne form for handel er især god for nybegyndere, der ikke føler sig sikre i handel med kryptovaluta og aktier, og for tradere der ikke ønsker at bruge tid på daytrading.

Generelt set kan denne form for handel være en fordel for alle der søger at øge deres afkast og minimere deres risiko for tab.

Men hvordan påvirker disse handelsrobotter markedet og hvad betyder det for investorerne? Det giver vi et bud på i artiklen herunder.

Bitcoin guld

Bitcoin Prime

Et eksempel på et trading site, hvor du kan benytte automatisk trading er Bitcoin Prime. Tjenesten bruger software, der automatisk køber og sælger Bitcoins ud fra specifikke algoritmer.

Disse sofistikerede algoritmer benytter kort sagt crypto CFD’er til at handle med en høj afkast rate.

Vi har undersøgt siden, og har konstateret at Bitcoin Prime er pålidelig af følgende årsager:

  • Du får gratis investeringsrådgivning
  • Min. depositum er 250€
  • 87% af handlerne foretaget med Bitcoin Prime investeringsrobot giver et positivt afkast
  • Gearing medvirker større afkast og begrænser tab

Trading markedet

Statistikker viser, at der er sket et boost i antallet af danskere som investerer deres penge. Det betyder dog ikke, at alle er lige heldige med deres investeringer.

Det er netop det disse investeringsrobotter forsøger at afhjælpe, idet de mindsker risikoen for tab gevaldigt. Der er selvfølgelig ingen handel der er risikofrit, men med investeringsrobotterne og gearing kan man sætte en grænse for sine tab, uden man behøver at satse store summer selv.    

Det betyder, at der i fremtiden ikke vil være samme behov for aktie eksperters gode råd, og meget af aktiehandlen, inklusiv handel med kryptovaluta, vil for fremtiden overgå til automatisk handel.

Det betyder også at flere almindelige mennesker kan blive til en form for investorer, uden at skulle sætte sig alt for meget ind i hvordan handlen fungerer, hvilket vil være medvirkende til mange flere handler generelt.

Hvordan ser fremtiden ud for markedet?

Som nævnt ser vi det som en fordel, at der udvikles strategier og metoder der gør det endnu nemmere at trade, og at få afkast.

Fremfor en masse mennesker, der forsøger sig med trading og mister en masse penge,fordi de ikke kender nok til hvordan markedet fungerer, forventer vi et boost i succesfulde handler.

Endnu en fordel ved dette er, at det er sundt for samfundet at flere og flere investerer penge fremfor at gemme penge på deres opsparingskonto, og det booster samtidig landets økonomi.

Derfor ser vi automatisk handel med investeringsrobotter som det nye sort indenfor alt hvad der hedder aktie- og kryptohandel.