Fodbold EM 2016

Fodbold EM 2016 Puljer & hold.

Selvom Danmark ikke formåede at kvalificere sig til EM 2016, er turneringen et højdepunkt for fodboldfans overalt i Europa såvel som resten af verden. Stjerner som Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic, Andrés Iniesta, Paul Pogba, Mesut Özil og Gianluigi Buffon tørner ud for deres respektive lande på fransk jord til sommer i kampe, der betyder meget mere end bare sejr. Ære, respekt, magt, penge og evig hyldest vil blive tildelt vinderne, når de efter 90 udmarvende minutter kan erklære sig som sejrsherrer på Stade de France den 10. juli. Men spillerne på banen er ikke de eneste, der har noget på spil.

island_vs_oestrig_888

sverige_vs_belgien_888promo

Se odds på Vinderen af EM 2016 og Topscorer i artiklen her…

Øg sommerens spænding

Hvert andet år er der en stor international slutrunde i fodbold, og i år går turen til vinglade, solrige Frankrig, hvor det europæiske mesterskab skal afholdes. Selvom sommer ofte er ensbetydende med afslappende charterferie, strandture og kolde drikke, skal man ikke glemme at nyde sommerens intense sportsbegivenheder. Kolde øl i varmen med vennerne er for mange det, som sommeren bringer, men med betting bliver fodbold mere end bare fodbold. Spil mod dine venner, øg spændingen og pift kampene op med ekstra intensitet. Det bliver ikke større end en slutrunde i fodbold, hvor kontinentets bedste spillere er samlet på ét sted med ét fælles mål – at tage det eftertragtede trofæ med hjem.

Tjen penge uden at skulle arbejde

Sommer betyder naturligvis også for mange, at arbejdet sættes på pause. Du får udbetalt feriepenge til perioden, men med betting på EM 2016 kan du altså gøre sommeren afstressende såvel som lukrativ. Uanset om du vælger at spille store eller små beløb, bliver kampene altid mere interessante af, at du har noget på spil. Kampe med mindre og mere ukendte nationer er som regel ikke noget, der tiltrækker den store seerskare til, men med penge på spil kan interessen altid øges. Vær klog, vælg de rigtige odds og gør de varme sommeruger til mere end bare afslapning.

Det store udvalg af spilmuligheder

Under en slutrunde vil spiludbyderne tilbyde en helt særlig pulje af spilmuligheder, fordi det netop er en slutrunde. Spil på turneringens vinder, puljevindere, topscorer eller på specifikke kampe, hvor du kan gå i dybden med antal gule kort, hjørnespark, første målscorer og meget mere. Føler du, at du sidder inde med en speciel viden om nogle af slutrundens hold eller spillere, er der en god chance for, at du kan omsætte din viden til penge. En enorm mængde af specials sikrer dig, at du kan få lov til at spille på hvad som helst. Scorer Harry Kane flest mål? Kan Manuel Neuer holde målet rent? Bliver David Silva assistkonge? Omsæt information til kolde kontanter, og lad dine venner hylde dig for dit skarpe fodboldsind.

Livebetting og udbydere

Livebetting er en mulighed for dig, der følger ekstra meget med i kampen. Tror du, at et bestemt hold får det næste hjørnespark, eller at en spiller får gult eller rødt kort i kampen? Livebetting og live odds er for den engagerede fodboldfan med et godt blik for spillet. Du har mulighed for at spille på kampen og alt, den har at byde på, mens den er i gang, og ser du nogle bestemte mønstre i kampens udvikling, har du altså mulighed for at spille og vinde på det. Forskellige udbydere tilbyder forskellige odds, og vi tilbyder dig her på siden et overblik over de forskellige distributører.