Der findes to typer spillere

Der findes to typer mennesker: de dristige og de tilbageholdende. Nogle gange vinder haren og andre gange vinder skildpadden, og det er ikke til at sige hvem der er bedst, da det kommer an på ens foretrukne tilgangsmåde, så det er godt at vi har begge typer.

Når det kommer til væddemål findes der også to typer spillere – den professionelle, dedikerede type, der spiller for at vinde. Og så er der amatøren, der mest spiller for underholdningens skyld og betragter væddemål som godt tidsfordriv, som involverer en god portion risiko og spænding.

Det, der adskiller de to typer spillere er primært to faktorer; den indsats, der lægges og hvor meget tid, der investeres i at lære reglerne. Oveni det kommer graden af udholdenhed i forhold til at kombinere tålmodighed med strategisk tænkning. Uanset du er amatør eller professionel, er sportsvæddemål skabt til at være underholdende. Præcis som online casino spil, kan det være en herlig (og til tider endda indbringende) kilde til afslapning og underholdning.

Det kan være en skræmmende hobby til at starte med

Det kan godt virke overvældende når man først skal i gang med at spille, men heldigvis findes der nogle ‘gyldne regler’ der kan hjælpe med at forbedre din samlede spiloplevelse. Ved at undgå nogle almindelige faldgruber ved sportsvæddemål, er det muligt at opnå resultater ganske hurtigt uden at miste suset og spændingen.

Sæt dig ind i odds

Selv med lidt viden øger du fornøjelsen ved væddemål betydeligt.

Odds på sportsvæddemål er modværdien af sandsynligheden for, at en bestemt begivenhed finder sted. Dvs. at jo større sandsynlighed for, at begivenheden finder sted, jo lavere odds.

Det samlede (potentielle) afkast på en indsats kan beregnes sådan her:
Samlet udbetaling = indsats x decimalt ulige antal
Brøndby: 4,00
FC København: 1,30

Disse tal repræsenterer blot det beløb, man kan vinde for hver 1 kr., der sættes på spil. Hvis man satser 100 kr. på at Brøndby vinder, kan man, hvis de vinder løbe afsted med 400 kr. (100 kr. x 4,00). Beløbet inkluderer den oprindelige indsats på 100 kr., hvilket giver en nettogevinst på 300 kr.

Hvad kan du spille på?

Størstedelen af de sportsbegivenheder operatørerne tilbyder deres spillere, er fokuseret omkring populære events. Dette inkluderer sportsgrene som hestevæddeløb, fodbold, basketball, tennis, cykling, baseball mv. Hos spiludbydere som Comeon Danmark finder du også en række specielle væddemål, men den mest populære er og bliver nu engang fodbold.

Fodbold

Fodbold er unægteligt kongen af online sportsvæddemål, og det er der flere grunde til. Fodbold spilles f.eks. hele året, hvilket giver et godt udvalg af kampe at spille på.

Landskampe giver et bredt udvalg af væddemål, og som en ekstra bonus kan spillere vælge mellem flere nationale ligaer. Ikke nok med det, der er også de internationale konkurrencer som Champions League og Europa League. Der er også hyppige turneringer, hvor nationale hold konkurrerer mod hinanden. Det inkluderer Copa America, Africa Cup of Nations, EM og selvfølgelig begivenheden over alle begivenheder: VM.