De bedste tennisapps til årets Grand Slam-turneringer

WIMBLEDON, ENGLAND - 2. august 2012

Både Australian og French Open er allerede afviklet i år, men Wimbledon er i fuld gang og til august venter US Open. Vi giver dig her nogle tips til de bedste tennisapps, som du kan bruge til at følge vindere af Wimbledonresten af årets Grand Slam turneringer og dem, der venter fremover. 

Årets vindere i Australian og French Open blev fundet i henholdsvis januar og maj i år, hvor Novak Djokovic og japanske Naomi Osaka hev titlerne hjem i førstnævnte, og Rafael Nadal og Ashleigh Barty kunne kalde sig vindere i French Open. Nu er Wimbledon i fuld gang, og US Open bliver spillet i august, så er du tennisentusiast, bliver der nok at følge med i. Hvorfor ikke gøre det nemmere for dig selv at følge med i alt, der involverer tennissporten? Vi anbefaler her nogle af de bedste tennisapps, som du kan bruge til at følge med i de største tennisturneringer. 

Hvem vinder Wimbledon 2019?

Måske var det en overraskelse, at Novak Djokovic vandt Australian Open, men til gengæld kommer det nok ikke bag på mange, at han på fx Leovegas casino ligger med de laveste odds til kun 1.70, mens Roger Federer og Rafael Nadal ligger en pænt stykke højere med odds 4.50. Også på kvindesiden er det ”business as usual”, hvor Serena Williams ligger som klar favorit til at vinde Wimbledon-trofæet til odds 2.50. Hvad der i sidste ende kommer til at ske, afhænger selvfølgelig af, hvordan spillerformen er på dagen for favoritterne, men også om de er uheldige at løbe ind i skader undervejs. Men det er i hvert fald blevet nemt at følge både Grand Slam-turneringerne og dine personlige favoritter med nogle af de mange tennisapps, man kan få til smartphones i dag. 

De bedste apps til at følge Grand Slam-turneringer?

Alle de største sportsmedier tilbyder naturligvis deres generelle sportsapps så som Eurosport, TV2 Sport, DR Sporten m.fl. Men faktisk har arrangørerne af Wimbledon lavet en app specifikt om denne Grand Slam turnering i 2019, som giver dig helt specifik info om arrangementet. Her kan du blandt andet følge kampene live på video, radio eller som realtids-score- og resultater på Wimbledon-kanalen, der sender live fra klokken 9 om morgenen og til dagen slutter. Du kan også se videoer med højdepunkter fra dagen, hvad der foregår bag kulisserne, se interviews, previews og klassiske kampe. Det er også muligt at læse spillerprofiler og tilføje notifikationer om dine yndlingsspillere. Samme type app gør sig gældende for US Open i august og september samt de to afviklede turneringer i 2019, Australien Open og French Open. De tilbyder grundlæggende det samme, men US appen har også har en billetsalgsfunktion, som dog kun virker på amerikanske mobiltelefoner. 

ATP og WTA har også en fælles app, hvor man live kan følge sine favoritspillere i realtid gennem hele sæsonen inklusive de store Grand Slam-turneringer. Den har også livescorer og livestatistik, men herudover fokuserer den meget på turneringsdelen med ranglister, turneringskalender, lodtrækninger og spillerbiografier.